Események betöltése

« Összes Események

Be Massive Horizon & NÖF pres: Keszthely Festetics-kastély – Secret Garden

augusztus 3 : 6:00 du. - 11:30 du.

Be Massive Horizon & NÖF pres
Be Massive Horizon & NÖF pres:
Keszthely Festetics-kastély – Secret Garden
🌳🏰🌲
2 év után visszatér a Be Massive Horizon a keszthelyi Festetics-kastélyba, ráadásul egy új, izgalmas eseménnyel, ami nem más, mint a Secret Garden. A zenei minőség változatlan, de a helyszín az előző bulikhoz képest még izgalmasabb.
Ez alkalommal a kastély kertben a tó part mellett lesz a titkos, limitált tánc ahová csak azok tudnak majd eljönni akik időben lecsapnak a jegyekre.
A 21 éves Be Massive Magyarország egyik legnevesebb elektronikus zenei party-sorozata, amelyet az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés jellemez. A 20. jubileumi évben 20 különleges bulival ünnepelt a Be Massive, olyan helyeken, mint a Sziget fesztivál Tale Of Us-al, egy komp a Balaton közepén vagy egy gleccser a Franciaországi Alpokban 3200 méter magasan.
A Be Massive az elmúlt 20 év alatt több olyan nevet is hozott első alkalommal Magyarországra akik aztán A listás sztárrá nőtték ki magukat.
Többet közt itt debütált: Charlotte de Witte, Sam Paganini, Pig & Dan, Innellea, Aether, Denis Horvat, Raxon, Dubspeeka, VII Circle, Olivier Giacomotto, Drunken Kong, Blancah, Lilly Palmer, Coeus, Yubik stb.
A sorozat nem korlátozza le magát műfajokra, minden stílusból merít, ami közönségének csemege lehet.
Mottója a kezdetek óta: Nem a stílusok csak a jó zenék számítanak!
SECRET GARDEN 🌳🏰🌲
Augusztus 3-án egy új sorozat második bulijára hívunk benneteket a Be Massive Horizon és NÖF közös szervezésében.
A SECRET GARDEN azzal a céllal jön létre, hogy egy exkluzív hangulatú, zártkörű esemény résztvevőjeként éld át a kastélyok világában a Horizon élményt. 😎
Jegyek elérhetők online és a helyszínen a kastély jegypénztárában.
👇
https://jegymester.hu/…/helikon-kastelymuzeum…/22037249

Részletek

Dátum:
augusztus 3
Időpont:
6:00 du. - 11:30 du.

Helyszín

Festetics-kastély parkja